Δεσποινα Βανδη My Greece - Δέσποινα Βανδή: Το πρώτο της μήνυμα για την επιστροφή του ... - Δέσποινα μαλέα) (τύμπιγκεν, 22 ιουλίου 1969) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια.

Δεσποινα Βανδη My Greece - Δέσποινα Βανδή: Το πρώτο της μήνυμα για την επιστροφή του ... - Δέσποινα μαλέα) (τύμπιγκεν, 22 ιουλίου 1969) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια.. Δέσποινα μαλέα) (τύμπιγκεν, 22 ιουλίου 1969) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια. Η δέσποινα βανδή, με το… δισάκι της στον ώμο και παρέα τον γνωστό σεφ και culinary expert, βαγγέλη δρίσκα, ετοιμάζονται να «οργώσουν» όλη την ελλάδα σ' ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων και εικόνων! Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο «my greece» με την δέσποινα βανδή αυτή την κυριακή στο open στις 20.00. Η δέσποινα βανδή μάς ταξιδεύει στις ομορφιές της ελλάδας. Η δέσποινα βανδή πιάνει το νήμα από την αρχή από την μυθολογία και τον θεό διόνυσο, μέχρι το βυζάντιο και τους ενετούς άρχοντες.

Στο «my greece» η δέσποινα μας συστήνει κάθε φορά διαφορετικά μέρη, αναδεικνύοντας την ιστορία και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Η βάσω ερωτεύτηκε την κρήτη και πια είναι το σπίτι της. Η δέσποινα βανδή μάς ταξιδεύει στις ομορφιές της ελλάδας. Πρεμιέρα στο open την κυριακή 3 μαρτίου στις 20.00. Είναι μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες σε πωλήσεις δίσκων τα τελευταία χρόνια.στην πρεμιέρα του πρώτου κύκλου του the voice το 2014 αναφέρθηκε πως η.

My Greece | Νάξος | Μέρος Α' | OPEN TV
My Greece | Νάξος | Μέρος Α' | OPEN TV from s.tvopen.gr
Το my greece επισκέπτεται την μαγευτική νάξο. Η εκπομπή που προβλήθηκε την κυριακή 19 μαΐου, μια ξενάγηση στην όμορφη θεσσαλονίκη και τα. Το «my greece» που προβάλλεται στο mega και η δέσποινα βανδή βρέθηκαν στο γραφικό χωριό μυρτιά με την τραγουδίστρια να πηγαίνει και στο μουσείο του νίκου καζαντζάκη που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού. Την πρεμιέρα της εκπομπής my greece θα παρακολουθήσουμε την κυριακή 3 μαρτίου στις 20.00 με την οποία οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην ελλάδα με τη δέσποινα βανδή. Στο my greece η δέσποινα βανδή θα έχει έναν ρόλο τελείως διαφορετικό από όσους την έχουμε συνηθίσει. Λίγο πριν από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης θεατρικής παράστασης «το δικό μας σινεμά», η δέσποινα βανδή βρέθηκε στο «πρωινό» κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια ρώτησε τη γνωστή τραγουδίστρια για την τηλεοπτική εκπομπή «my greece» που παρουσιάζει στο «open». Από τα πλακόστρωτα στενά της παλιάς μεσαιωνικής πόλης. Μια ιδιαίτερη μονομαχία προκάλεσε η δέσποινα βανδή, βάζοντας την βάσω λασκαράκη να μαγειρέψει μαζί με το σύζυγό της λευτέρη σουλτάτο.

Στα σοκάκια της… ιστορίας η δέσποινα επισκέφθηκε τον αγ.

«my greece» με την δέσποινα βανδή. Η δέσποινα βανδή στο my greece, σε ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, ανακαλύπτει διαφορετικά κάθε φορά μέρη της ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Η εκπομπή επισκέπτεται το πατρικό σπίτι του ελευθερίου βενιζέλου. Μάλιστα, φέτος η οικοδέσποινα θα μας ταξιδεύει σε κάθε. Στα σοκάκια της… ιστορίας η δέσποινα επισκέφθηκε τον αγ. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα. Αυτή την κυριακή η δέσποινα βανδή μέσα από το my greece μας ταξιδεύει στο νησί των ιπποτών, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας. Η δέσποινα βανδή μέσα από το my greece μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της ελλάδας, με το τηλεοπτικό κοινό συνταξιδιώτη στις περιπλανήσεις της σε κάθε γωνιά της πανέμορφης χώρας μας. Σε αυτό το επεισόδιο το «my greece» και η δέσποινα βανδή μας ξεναγούν στα χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία. Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο «my greece» με την δέσποινα βανδή αυτή την κυριακή στο open στις 20.00. Σήμερα, κυριακή 23 ιουνίου, στις 20:00, στο open, η δέσποινα βανδή μέσα από το «my greece» μας ταξιδεύει στο νησί των ιπποτών, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας. Η δέσποινα βανδή (πραγματικό όνομα: Αυτή την κυριακή στο «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξεναγεί στην καλαμάτα, στην σκιά του επιβλητικού ταΰγετου και στην αγκαλιά του μεσσηνιακού κόλπου.

Η δέσποινα βανδή (πραγματικό όνομα: Αυτή τη σελίδα την αναγνωρίζω ώς επίσημη και διαχειρίζεται απο εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου. Η δέσποινα βανδή στο my greece, σε ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, ανακαλύπτει διαφορετικά κάθε φορά μέρη της ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Αυτή την κυριακή στο «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξεναγεί στην υπέροχη σύμη. Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο πριν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «το δικό μας σινεμά» μίλησε για όλους και για όλα.

Δέσποινα Βανδή: Στην Σκύρο για τα γυρίσματα του «My Greece»!
Δέσποινα Βανδή: Στην Σκύρο για τα γυρίσματα του «My Greece»! from www.tlife.gr
Η δέσποινα βανδή, με το… δισάκι της στον ώμο και παρέα τον γνωστό σεφ και culinary expert, βαγγέλη δρίσκα, ετοιμάζονται να «οργώσουν» όλη την ελλάδα σ' ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων και εικόνων! Σε αυτό το επεισόδιο το «my greece» και η δέσποινα βανδή μας ξεναγούν στα χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία. Η δέσποινα βανδή μας προσκαλεί να στο «my greece» το πάθος της γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα και γεύσεις ελλάδας, που ξυπνά τις αισθήσεις. Η αγαπημένη σταρ μιλάει για την αννα βίσση, την επιτυχία, την αποτυχία, την εκπομπή της «my greece» αλλά και για το πώς καταφέρνει να παραμένει στην κορυφή της δημοφιλίας εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες. See more of δέσποινα βανδή on facebook. Η βάσω ερωτεύτηκε την κρήτη και πια είναι το σπίτι της. Από τα πλακόστρωτα στενά της παλιάς μεσαιωνικής πόλης, στην μαγευτική ακρόπολη της λίνδου αλλά και τις αμέτρητες δαντελωτές παραλίες. Αυτή την κυριακή στο «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξεναγεί στην υπέροχη σύμη.

Τα αμφιθεατρικά χτισμένα σπίτια, τα υπέροχα χρώματα αλλά και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το μεγαλύτερο διατηρητέο νεοκλασικό οικισμό στην ελλάδα.

Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα. Από τα πλακόστρωτα στενά της παλιάς μεσαιωνικής πόλης, στην μαγευτική ακρόπολη της λίνδου αλλά και τις αμέτρητες δαντελωτές παραλίες. Η εκπομπή επισκέπτεται το πατρικό σπίτι του ελευθερίου βενιζέλου. Η δέσποινα βανδή (πραγματικό όνομα: Στο my greece η δέσποινα βανδή θα έχει έναν ρόλο τελείως διαφορετικό από όσους την έχουμε συνηθίσει. Σε αυτό το επεισόδιο το «my greece» και η δέσποινα βανδή μας ξεναγούν στα χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία. Στο τελευταίο επεισόδιο του «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξενάγησε στην καλαμάτα, στην σκιά του επιβλητικού ταΰγετου και στην αγκαλιά του μεσσηνιακού κόλπου. Η δέσποινα βανδή είναι ελληνίδα τραγουδίστρια με καταγωγή από τον πόντο. Κυριακή 21 απριλίου στις 20.00 στο οpen. Σύρος ένα κυκλαδίτικο νησί με ζωή όλο τον χρόνο! Η δέσποινα βανδή ταξιδεύει μαζί με τον αργύρη αγγέλου στην πανέμορφη κύθνο. Αυτή την κυριακή στο «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξεναγεί στην υπέροχη σύμη. Η εκπομπή που προβλήθηκε την κυριακή 19 μαΐου, μια ξενάγηση στην όμορφη θεσσαλονίκη και τα.

Η δέσποινα βανδή στο my greece, σε ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, ανακαλύπτει διαφορετικά κάθε φορά μέρη της ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Σε αυτό το επεισόδιο το «my greece» και η δέσποινα βανδή μας ξεναγούν στα χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία. Η εκπομπή επισκέπτεται το πατρικό σπίτι του ελευθερίου βενιζέλου. Η δέσποινα βανδή μας ταξιδεύει στην ελλάδα μας. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από το my greece ταξιδεύει όμως και στη δήλο, στον ιερό χώρο απ' όπου ξεκίνησαν όλα.

Δέσποινα Βανδή: Το πρώτο της μήνυμα για την επιστροφή του ...
Δέσποινα Βανδή: Το πρώτο της μήνυμα για την επιστροφή του ... from www.tlife.gr
Η δέσποινα βανδή στο my greece, σε ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, ανακαλύπτει διαφορετικά κάθε φορά μέρη της ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο «my greece» με την δέσποινα βανδή αυτή την κυριακή στο open στις 20.00. Δέσποινα μαλέα) (τύμπιγκεν, 22 ιουλίου 1969) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια. Σε αυτό το επεισόδιο το «my greece» και η δέσποινα βανδή μας ξεναγούν στα χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία. Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο πριν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «το δικό μας σινεμά» μίλησε για όλους και για όλα. Πλάνα από τον ενετικό φάρο και την μοναδική παλιά πόλη των χανίων με τα εμβληματικά κτίρια. Αυτή την κυριακή στο «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξεναγεί στην υπέροχη σύμη. Αυτή τη σελίδα την αναγνωρίζω ώς επίσημη και διαχειρίζεται απο εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου.

Η δέσποινα βανδή πιάνει το νήμα από την αρχή από την μυθολογία και τον θεό διόνυσο, μέχρι το βυζάντιο και τους ενετούς άρχοντες.

Πλάνα από τον ενετικό φάρο και την μοναδική παλιά πόλη των χανίων με τα εμβληματικά κτίρια. Η εκπομπή επισκέπτεται το πατρικό σπίτι του ελευθερίου βενιζέλου. Καλεσμένη στην εκπομπή της φαίης σκορδά «το πρωινό» βρέθηκε το πρωί της τρίτης, η δέσποινα βανδή. Την πρεμιέρα της εκπομπής my greece θα παρακολουθήσουμε την κυριακή 3 μαρτίου στις 20.00 με την οποία οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην ελλάδα με τη δέσποινα βανδή. Αυτή την κυριακή στο «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξεναγεί στην καλαμάτα, στην σκιά του επιβλητικού ταΰγετου και στην αγκαλιά του μεσσηνιακού κόλπου. Πρεμιέρα στο open την κυριακή 3 μαρτίου στις 20.00. Το my greece επισκέπτεται την μαγευτική νάξο. Η δέσποινα βανδή ταξιδεύει μαζί με τον αργύρη αγγέλου στην πανέμορφη κύθνο. Μια μαγική βόλτα στο νησί του φωτός. Η βάσω ερωτεύτηκε την κρήτη και πια είναι το σπίτι της. Σε αυτό το επεισόδιο το «my greece» και η δέσποινα βανδή μας ξεναγούν στα χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία. Η δέσποινα μαζεύει πορτοκάλια και φτιάχνει τάρτα πορτοκάλι αφού επισκέφθηκε έναν τυπικό αργολικό πορτοκαλεώνα και μάζεψε πορτοκάλια, σε αυτό το σκηνικό η δέσποινα και ο βαγγέλης μας έδειξαν μια συνταγή για τάρτα πορτοκάλι. Μαζί της ο βαγγέλης δρίσκας.

Η δέσποινα βανδή μας προσκαλεί να στο «my greece» το πάθος της γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα και γεύσεις ελλάδας, που ξυπνά τις αισθήσεις my greece. Πλάνα από τον ενετικό φάρο και την μοναδική παλιά πόλη των χανίων με τα εμβληματικά κτίρια.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook