Israil Zulmü : İSRAİL ZULMÜ: İSRAİL ZULMÜ-1 - Filistin'de i̇srail zulmü bu kez ramallah'ta, filistinlilerin mahallesine ev yapmaya çalışan siyonist yahudilerin tahrikiyle yaşandı.

Israil Zulmü : İSRAİL ZULMÜ: İSRAİL ZULMÜ-1 - Filistin'de i̇srail zulmü bu kez ramallah'ta, filistinlilerin mahallesine ev yapmaya çalışan siyonist yahudilerin tahrikiyle yaşandı.. İsrail askerleri, batı şeria'da bir eve düzenlediği baskında 14 yaşındaki çocuğu gözaltına aldı. İsrail, batı şeria'nın güneyinde yer alan cebel halil köyündeki filistinlileri i̇srail, yine filistinlileri evlerinden kovmaya hazırlanıyor. İsrail zulmü durdurmuyor… filistin'in el halil şehrinde yaşları 7 ile 15 arasında değişen onlarca çocuğu filistin'de i̇srail zulmü bu kez ramallah'ta, filistinlilerin mahallesine ev yapmaya. Ayşe koç adlı kullanıcının koleksiyonu. Filistin 1948 i̇slami hareketi lideri raid salah, i̇srail'in filistinliler aleyhine aldığı son kararları kınadı.

İsrail zulmü durdurmuyor… filistin'in el halil şehrinde yaşları 7 ile 15 arasında değişen onlarca çocuğu hiçbir gerekçe. İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, işgal altındaki batı şeria'da çoğunluğu hamas üyesi olduğu iddia edilen 40 filistinlinin gözaltına alındığı açıklandı. Haberler / dünya i̇srail askeri böyle poz verdi! İsrailin, yahudilerin müslümanlara zulmü, israil polisinin. Yıllardır i̇srail'in filistin'deki zulmüne isyan ettik.

İsrail zulmü altında Mescid-i Aksa
İsrail zulmü altında Mescid-i Aksa from www.samsunbulten.com
İsrail, batı şeria'nın güneyinde yer alan cebel halil köyündeki filistinlileri i̇srail, yine filistinlileri evlerinden kovmaya hazırlanıyor. Neden büyük i̇srail'i kurmak i̇stiyorlar? Batı şeria'da bulunan cebel halil köyünde. İsrail zulmü durdurmuyor… filistin'in el halil şehrinde yaşları 7 ile 15 arasında değişen onlarca çocuğu hiçbir gerekçe. İsrail devleti, hanna nasir'e bu hareketin 'yasa dışı' olduğunu söyledi. Şu i̇srail kac milyonluk ülke?ufacık bizim i̇stanbul'da bile daha fazla adam var ama gel gör ki hicbisey yapamıyoruz onlara karsı.bi mavimarmara var adamlar hala. Yıllardır i̇srail'in filistin'deki zulmüne isyan ettik. İsrail zulmü durdurmuyor… filistin'in el halil şehrinde yaşları 7 ile 15 arasında değişen onlarca filistin'de i̇srail zulmü bu kez ramallah'ta, filistinlilerin mahallesine ev yapmaya çalışan siyonist.

İsrail zulmü durdurmuyor… filistin'in el halil şehrinde yaşları 7 ile 15 arasında değişen onlarca filistin'de i̇srail zulmü bu kez ramallah'ta, filistinlilerin mahallesine ev yapmaya çalışan siyonist.

Filistin 1948 i̇slami hareketi lideri raid salah, i̇srail'in filistinliler aleyhine aldığı son kararları kınadı. Masum bir çocuk ölmeden önce. Israil'in orta doğu'daki zulmü bitmek bilmiyor. İsrail vatandaşları, yunanistan'da büyük bir terbiyesizliğe imza attı. 1948'den bu yana, i̇srail'in filistin halkının eğitimine meraklı olduğunu gösteren tek bir kanıt yok. İsrail askerleri zulümde sınır tanımıyor. Filistin de i srail zulmü bu kez ramallah ta, i srail zulmü bitmiyor, i srail polisinin zulmü, bitmeyen i srail zulmü onlarca filistinli çocuğu tutukladılar, i srail askerleri filistinli genci öldürdü, 2020de i srailin. İsrail zulmü durdurmuyor… filistin'in el halil şehrinde yaşları 7 ile 15 arasında değişen onlarca filistin'de i̇srail zulmü bu kez ramallah'ta, filistinlilerin mahallesine ev yapmaya çalışan siyonist. İsrail zulmü durdurmuyor… filistin'in el halil şehrinde yaşları 7 ile 15 arasında değişen onlarca çocuğu filistin'de i̇srail zulmü bu kez ramallah'ta, filistinlilerin mahallesine ev yapmaya. İsrail basını, i̇srail ordusunun gazze'deki 200 noktayı vurduğunu aktarırken, gazze'de en az 7 kişinin yaşamını yitirdiği 47 kişinin ise yaralandığı. İsrail, batı şeria ve kudüs'te artan gerilimin ardından filistinliler aleyhine yeni düzenlemelere imza attı. İsrail askerinin kolu sargılı olan filistinli bir çocuğu gözaltına almak istemesiyle arbede çıktı. Bir i̇srail polisi, abd elçiliğinin kudüs'e taşınması protestosunda, bir filistinli çocuğu cumartesi günü boğazlayarak öldürdü.

Filistin'de i̇srail zulmü bu kez ramallah'ta, filistinlilerin mahallesine ev yapmaya. Filistin i̇slam güçlerinin çağrısı üzerine, filistin'inin her yerinde trump'ın kudüs'ü i̇srail'in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini kudüs'e taşıma kararın. Yıllardır i̇srail'in filistin'deki zulmüne isyan ettik. İsrail zulmü durdurmuyor… filistin'in el halil şehrinde yaşları 7 ile 15 arasında değişen onlarca 2 سنوات قبل. Filistin de i srail zulmü bu kez ramallah ta, i srail zulmü bitmiyor, i srail polisinin zulmü, bitmeyen i srail zulmü onlarca filistinli çocuğu tutukladılar, i srail askerleri filistinli genci öldürdü, 2020de i srailin.

İSRAİL ZULMÜ KARAMAN'DA PROTESTO EDİLDİ - ÖZEL - GÜNDEM ...
İSRAİL ZULMÜ KARAMAN'DA PROTESTO EDİLDİ - ÖZEL - GÜNDEM ... from www.karamandauyanis.com
Neden büyük i̇srail'i kurmak i̇stiyorlar? Filistin 1948 i̇slami hareketi lideri raid salah, i̇srail'in filistinliler aleyhine aldığı son kararları kınadı. Filistin'de i̇srail zulmü bu kez ramallah'ta, filistinlilerin mahallesine ev yapmaya çalışan siyonist yahudilerin tahrikiyle yaşandı. Filistin i̇slam güçlerinin çağrısı üzerine, filistin'inin her yerinde trump'ın kudüs'ü i̇srail'in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini kudüs'e taşıma kararın. İsrail askerinin kolu sargılı olan filistinli bir çocuğu gözaltına almak istemesiyle arbede çıktı. 1948'den bu yana, i̇srail'in filistin halkının eğitimine meraklı olduğunu gösteren tek bir kanıt yok. İsrail zulmü durdurmuyor… filistin'in el halil şehrinde yaşları 7 ile 15 arasında değişen onlarca filistin'de i̇srail zulmü bu kez ramallah'ta, filistinlilerin mahallesine ev yapmaya çalışan siyonist. İsrailin, yahudilerin müslümanlara zulmü, israil polisinin.

Filistin i̇slam güçlerinin çağrısı üzerine, filistin'inin her yerinde trump'ın kudüs'ü i̇srail'in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini kudüs'e taşıma kararın.

İsrail, batı şeria'nın güneyinde yer alan cebel halil köyündeki filistinlileri i̇srail, yine filistinlileri evlerinden kovmaya hazırlanıyor. İsrail devleti, hanna nasir'e bu hareketin 'yasa dışı' olduğunu söyledi. İsrailin, yahudilerin müslümanlara zulmü, israil polisinin. Bir i̇srail polisi, abd elçiliğinin kudüs'e taşınması protestosunda, bir filistinli çocuğu cumartesi günü boğazlayarak öldürdü. İsrail basını, i̇srail ordusunun gazze'deki 200 noktayı vurduğunu aktarırken, gazze'de en az 7 kişinin yaşamını yitirdiği 47 kişinin ise yaralandığı. Filistin de i srail zulmü bu kez ramallah ta, i srail zulmü bitmiyor, i srail polisinin zulmü, bitmeyen i srail zulmü onlarca filistinli çocuğu tutukladılar, i srail askerleri filistinli genci öldürdü, 2020de i srailin. Masum bir çocuk ölmeden önce. Muharref tevratta (değiştirilmiş tevratta) allah'ın kendilerine fırat nehri ve nil nehri arasındaki topraklarda büyük i̇srail. 1948'den bu yana, i̇srail'in filistin halkının eğitimine meraklı olduğunu gösteren tek bir kanıt yok. Neden büyük i̇srail'i kurmak i̇stiyorlar? İsrail zulmü durdurmuyor… filistin'in el halil şehrinde yaşları 7 ile 15 arasında değişen onlarca çocuğu filistin'de i̇srail zulmü bu kez ramallah'ta, filistinlilerin mahallesine ev yapmaya. İsrail polisi, öfke günü ilan edilen cuma namazında. İnsan tabiatında yaratılmış olmalarından dolayı, bu kadar büyük zulmü yahudilere, komünistlere bile yakıştıramamıştık.

İsrail devleti kurulalı beri ortadoğuda, i̇slam aleminde ve filistin de acılar, zulüm ler, gözyaşları ve feryatlar artarak devam etmektedir. Şu i̇srail kac milyonluk ülke?ufacık bizim i̇stanbul'da bile daha fazla adam var ama gel gör ki hicbisey yapamıyoruz onlara karsı.bi mavimarmara var adamlar hala. Yıllardır i̇srail'in filistin'deki zulmüne isyan ettik. İsrailin, yahudilerin müslümanlara zulmü, israil polisinin. Haberler / dünya i̇srail askeri böyle poz verdi!

İsrail zulmü genişliyor - YENİ ASYA
İsrail zulmü genişliyor - YENİ ASYA from www.yeniasya.com.tr
Filistin'de i̇srail zulmü bu kez ramallah'ta, filistinlilerin mahallesine ev yapmaya. Yıllardır i̇srail'in filistin'deki zulmüne isyan ettik. İsrail polisi, öfke günü ilan edilen cuma namazında. İsrailin, yahudilerin müslümanlara zulmü, israil polisinin. Israil'in orta doğu'daki zulmü bitmek bilmiyor. İsrail askerleri zulümde sınır tanımıyor. Ayşe koç adlı kullanıcının koleksiyonu. Muharref tevratta (değiştirilmiş tevratta) allah'ın kendilerine fırat nehri ve nil nehri arasındaki topraklarda büyük i̇srail.

İsrailin, yahudilerin müslümanlara zulmü, israil polisinin.

Filistin'de i̇srail zulmü bu kez ramallah'ta, filistinlilerin mahallesine ev yapmaya. İsrail askerleri zulümde sınır tanımıyor. Haberler / dünya i̇srail askeri böyle poz verdi! İsrail devleti, hanna nasir'e bu hareketin 'yasa dışı' olduğunu söyledi. İsrail askerleri, batı şeria'da bir eve düzenlediği baskında 14 yaşındaki çocuğu gözaltına aldı. Şu i̇srail kac milyonluk ülke?ufacık bizim i̇stanbul'da bile daha fazla adam var ama gel gör ki hicbisey yapamıyoruz onlara karsı.bi mavimarmara var adamlar hala. Filistin 1948 i̇slami hareketi lideri raid salah, i̇srail'in filistinliler aleyhine aldığı son kararları kınadı. İsrail devleti kurulalı beri ortadoğuda, i̇slam aleminde ve filistin de acılar, zulüm ler, gözyaşları ve feryatlar artarak devam etmektedir. İsrail askerinin kolu sargılı olan filistinli bir çocuğu gözaltına almak istemesiyle arbede çıktı. İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, işgal altındaki batı şeria'da çoğunluğu hamas üyesi olduğu iddia edilen 40 filistinlinin gözaltına alındığı açıklandı. İsrail polisi, öfke günü ilan edilen cuma namazında cemaate saldırdı. İsrail zulmü durdurmuyor… filistin'in el halil şehrinde yaşları 7 ile 15 arasında değişen onlarca filistin'de i̇srail zulmü bu kez ramallah'ta, filistinlilerin mahallesine ev yapmaya çalışan siyonist. İsrail güvenlik güçleri, filistinlilerin esirler günü gösterilerine de orantısız güçle müdahale etti.

İsrail askerleri zulümde sınır tanımıyor israil. Haberler / dünya i̇srail askeri böyle poz verdi!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook