Kongeveien Filefjell / Tyin Filefjell Fem Dagers Pakke Kongevegen Over Filefjell / Historikk alt fra førhistorisk tid har folk ferdet over filefjell, og i middelalderen var.

Kongeveien Filefjell / Tyin Filefjell Fem Dagers Pakke Kongevegen Over Filefjell / Historikk alt fra førhistorisk tid har folk ferdet over filefjell, og i middelalderen var.. Man kan velge å gå kortere 2km strekninger eller opp til en flerdagstur for å dekke hele veien. Familie som raster ved fjellvann. Mange av strekningene er svært. Ny bruk av gamal veg kongevegen over filefjell er eit samarbeidsprosjekt mellom ulike offentlege og private aktørar. Vi får mange spørsmål om kongevegen over filefjell.

Turen er cirka 10 mil lang til saman. Kongevegen har fått fleire bestillingar: Generelt vegen startar ved kvamskleive i aust og ender på lærdalsøyri i vest. Den 11 mil lange vandreruta kongevegen over filefjell tek deg gjennom nokre av dei vakraste landskapa i noreg. Kongevegen over filefjell er navnet på den gamle vegen over filefjell (et fjellområde mellom lærdal og valdres i norge).

Kongevegen Over Filefjell Valdres
Kongevegen Over Filefjell Valdres from assets.simpleview-europe.com
Læraren ørjan (33) vil helst ha skule i ferien: Familie som raster ved fjellvann. Kongevegen har fått fleire bestillingar: Historikk alt fra førhistorisk tid har folk ferdet over filefjell, og i middelalderen var. Man kan velge å gå kortere 2km strekninger eller opp til en flerdagstur for å dekke hele veien. Og har fantastiske turer for hele familien. Turen er cirka 10 mil lang til saman. I tillegg blir det teke sikte på å gje dei som går vegen opplevingar langs ruta.

Ved nystøga langs kongevegen over filefjell en nydelig sommerdag.

Kongevegen over filefjell er en del av den store kongevegen fra oslo til bergen. Kongevegen har fått fleire bestillingar: I tillegg blir det teke sikte på å gje dei som går vegen opplevingar langs ruta. No skal den gjeve prisen denne vegen har fått hentast heim. Historikk alt fra førhistorisk tid har folk ferdet over filefjell, og i middelalderen var. Kongeveien over filefjell is the name of the old road over filefjell (a mountain area between the route travels from vangsmjøsa lake, over the filefjell mountain plateau and down to lærdal village by. Kongevegen over filefjell er de siste årene rustet opp som en 10 mil lang vandrerute fra innlandsbygda vang i valdres til lærdal nede ved sognefjorden. Vindhella er en av de meste spektakulære strekningene langs kongevegen over filefjell. Mange av strekningene er svært. Læraren ørjan (33) vil helst ha skule i ferien: Kongevegen over filefjell er de siste årene rustet opp som en 10 mil lang vandrerute fra innlandsbygda vang i valdres til lærdal nede ved sognefjorden. I 2013 starta eit arbeid med å oppruste tre strekningar av den gamle kongevegen. Vi syklet over aurlandsfjellet til lærdal og så opp hovedveien / avstikkeren fv630 opp til filefjell, som.

I tillegg blir det teke sikte på å gje dei som går vegen opplevingar langs ruta. I 2013 starta eit arbeid med å oppruste tre strekningar av den gamle kongevegen. Kongevegen over filefjell er navnet på den gamle vegen over filefjell (et fjellområde mellom lærdal og valdres i norge). Kongevegen over filefjell er de siste årene rustet opp som en 10 mil lang vandrerute fra innlandsbygda vang i valdres til lærdal nede ved sognefjorden. Du vil tilbringe tre dager med å utforske høydepunktene langs kongevegen på truger.

Maps Of Norway On Twitter Filefjell Tyin Over Ardal Norway Maps Cartography Mapsofnorway
Maps Of Norway On Twitter Filefjell Tyin Over Ardal Norway Maps Cartography Mapsofnorway from pbs.twimg.com
Kongevegen over filefjell er en del av den store kongevegen fra oslo til bergen. Mange av strekningene er svært. Den 10 mil lange vandreruta kongevegen over filefjell tar deg gjennom noen av de vakreste landskapene i norge. The hike is a journey through history. Og har fantastiske turer for hele familien. Turen er cirka 10 mil lang til saman. Vindhella er en av de meste spektakulære strekningene langs kongevegen over filefjell. Den 11 mil lange vandreruta kongevegen over filefjell tek deg gjennom nokre av dei vakraste landskapa i noreg.

Mange av strekningene er svært.

Turen er cirka 10 mil lang til saman. Mobilapplikasjonen skal ta deg heile vegen over filefjell frå lærdal til vang. Filefjell er en av de historiske hovedrutene mellom vestlandet og østlandet. Og har fantastiske turer for hele familien. Vi syklet over aurlandsfjellet til lærdal og så opp hovedveien / avstikkeren fv630 opp til filefjell, som. Mange av strekningene er svært. Dette var den første veien over fjellet mellom østlandet og vestlandet som var farbar med hest og kjerre. No skal den gjeve prisen denne vegen har fått hentast heim. I tillegg blir det teke sikte på å gje dei som går vegen opplevingar langs ruta. I 2016 reopna vegen som ein nyrestaurert kulturhistorisk vandreveg mellom vang i. Kongevegen over filefjell var den første køyrevegen mellom aust og vest i norge og stod ferdig over filefjell i 1793. Du vil tilbringe tre dager med å utforske høydepunktene langs kongevegen på truger. I 2013 starta eit arbeid med å oppruste tre strekningar av den gamle kongevegen.

Kongevegen over filefjell er de siste årene rustet opp som en 10 mil lang vandrerute fra innlandsbygda vang i valdres til lærdal nede ved sognefjorden. Kongevegen over filefjell er en del av den store kongevegen fra oslo til bergen. Vindhella er en av de meste spektakulære strekningene langs kongevegen over filefjell. Ny bruk av gamal veg kongevegen over filefjell er eit samarbeidsprosjekt mellom ulike offentlege og private aktørar. Kongevegen over filefjell kan by på flere turveier og strekninger.

Kongevegen Over Filefjell Valdres
Kongevegen Over Filefjell Valdres from assets.simpleview-europe.com
Mobilapplikasjonen skal ta deg heile vegen over filefjell frå lærdal til vang. Vindhella er en av de meste spektakulære strekningene langs kongevegen over filefjell. Kongevegen over filefjell er navnet på den gamle vegen over filefjell (et fjellområde mellom lærdal og valdres i norge). The hike is a journey through history. Vi syklet over aurlandsfjellet til lærdal og så opp hovedveien / avstikkeren fv630 opp til filefjell, som. Den 10 mil lange vandreruta kongevegen over filefjell tar deg gjennom noen av de vakreste landskapene i norge. Filefjell er en av de historiske hovedrutene mellom vestlandet og østlandet. Generelt vegen startar ved kvamskleive i aust og ender på lærdalsøyri i vest.

Du vil tilbringe tre dager med å utforske høydepunktene langs kongevegen på truger.

Og har fantastiske turer for hele familien. Vindhella er en av de meste spektakulære strekningene langs kongevegen over filefjell. Læraren ørjan (33) vil helst ha skule i ferien: Kongevegen over filefjell er navnet på den gamle vegen over filefjell (et fjellområde mellom lærdal og valdres i norge). Kongevegen over filefjell er de siste årene rustet opp som en 10 mil lang vandrerute fra innlandsbygda vang i valdres til lærdal nede ved sognefjorden. No skal den gjeve prisen denne vegen har fått hentast heim. Her er dei mest stilte. Den 11 mil lange vandreruta kongevegen over filefjell tek deg gjennom nokre av dei vakraste landskapa i noreg. Kongevegen over filefjell var den første kjørevegen mellom østlandet og vestlandet. Familie som raster ved fjellvann. Vi får mange spørsmål om kongevegen over filefjell. I tillegg blir det teke sikte på å gje dei som går vegen opplevingar langs ruta. Mobilapplikasjonen skal ta deg heile vegen over filefjell frå lærdal til vang.

Historikk alt fra førhistorisk tid har folk ferdet over filefjell, og i middelalderen var filefjell. Kongevegen over filefjell er navnet på den gamle vegen over filefjell (et fjellområde mellom lærdal og valdres i norge).

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook